Categories
! Geen categorie

Ik besmeerde mijn schouders – en geen kinderen! Alles over mannelijke gel voor anticonceptie

Natuurlijk ziet een beschrijving van het anticonceptie – een mannelijke gel er belachelijk uit. En als een man zegt dat hij voor alles zorgde, en wat gel in de schouder zat, breng je het op om te lachen . Maar het is waar!

Gel wordt nes / t genoemd. Het bevat een hormoon van een ezel in een testosteroncomplex. Spreken gemakkelijker, na het absorberen van de schouders en de onderkant van de achterkant, blokkeert het testosteron geproduceerd door het lichaam, waardoor de hoeveelheid spermatozoa tot een minimum of zelfs tot nul wordt verminderd. Testosteron in de samenstelling van de gel helpt de ontwikkeling van bijwerkingen als een afname van libido of erectiestoornissen te voorkomen.

420 paren nemen deel aan het testen. Mannen zullen gel gebruiken binnen 4-12 weken om ervoor te zorgen dat er geen allergie is. Dan zal de jaarlijkse proeffase komen – paren zullen het gelvermogen controleren om zwangerschap te voorkomen.

Mogelijke problemen

Sommige artsen twijfelen dat met behulp van deze formule je spermatozoa volledig kunt verwijderen. Er wordt kamagra 100mg aangenomen dat dit alleen mogelijk is in combinatie met progesteron.

Er zijn angsten en ten opzichte van het gebruik van gel. Het is niet heel duidelijk waar je moet

kamagra kopen online

wrijven. En als een man is geweest om een ​​vrouw te helpen, riskeert ze een gelhand, die van invloed kan zijn op haar eigen gezondheid.

Bovendien is de gel twee uur nog steeds merkbaar op de huid, dat wil zeggen, vóór seks is het onmogelijk te wassen. En nog meer is het onmogelijk om kinderen te betreffen, hoewel de waarschijnlijkheid van het verzenden van iets door gel klein is.

Naar verwachting zal tijdens het testen alle gevaarlijke verschijnselen worden geëlimineerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *