Categories
! Geen categorie

In welke landen hebben vrouwen problemen met een orgasme

In een nieuwe studie, wetenschappers als gevolg van 8 duizend vrouwen uit Frankrijk, de VS, Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Canada, Nederland en Duitsland over hun seksleven.

Bijvoorbeeld, 66% van hen werd toegegeven wat ze doen om hun partner binnenkort te maken, en 87% antwoordde dat ze op deze manier probeerden. Zijn zelfrespect verbeteren.

Ook maakten wetenschappers een monster per land, en het bleek dat het vaakst het orgasme nabootsende Franse vrouwen. Desondanks ervaren Franse franken vaker “eerlijke” orgasmen, en het gebeurt ze het meest regelmatig. De reden voor het feit dat in Frankrijk, vaker dan andere landen orgasme imiteren, worden wetenschappers geassocieerd met het feit dat Franse mensen, in vergelijking met vrouwen uit andere landen van studie, een the4rings-wedding.de/2021/10/11/how-to-get-discovered-with-steroid/ hoger niveau kamagra effervescent van stress ervaren.

Dit leidt tot vermoeidheid en onstabiele emotionele toestand, evenals een algemene afname van het libido. Ook geven Franse paren de voorkeur aan conservatieve vaginale seks, wat niet erg helpt om een ​​orgasme te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *