Categories
! Geen categorie

7 en een halve ideeën voor prachtige nachten

Het is een comfortabele manier waard – en het zal gemakkelijker worden om een ​​uitstekend resultaat te bereiken, toch? De volgende keer dat je man je besluit om je te botsen met lippen en tong, neem dan twee kussens – één voor mezelf (zet het onder de billen), de tweede – voor hem (laat het op haar borsten vallen). Dan hoeft hij de kin niet in de matras te koelen en hij zal een grote bewegingsvrijheid hebben, en je opwinding zal toenemen wanneer het bekken enigszins zal worden verhoogd.

2. Stop en houd vast

Wanneer een man staat, en niet op zijn rug liggen, ervaart hij veelere, helderdere gevoelens van mondelinge genegenheid, omdat de bloedstroom naar een lid in deze positie sterker is. Ga op de rand van het bed zitten en plaats de partner voor je of bied hem op om op te staan, leunend op de muur en ikzelf op je knieën voor hem. Ja, het zal nodig zijn voor de ondersteuning, omdat het verbluffend zal zijn.

3. Geluk van geluk

Vergeet zo’n gevoelige erogene zone niet, zoals een loopbrug die leidt van de navel van een man naar een lid. Het kan kicker, een beroerte, leidde over haar tongtong voordat hij verder ging met meer Frank Careses – en je zult zien hoe zijn opwinding groeit.

4. Fantaseren en schrijven

Neem papier met papier en maak een lijst met die plaatsen waar je de liefde zou willen maken. Op het dak, in het vliegtuig, in Batisfe, in de Griekse Hermitage Hall of onder de muren van Barad-Fool? Het maakt niet uit hoe je dromen vervuld zijn – het is belangrijk dat je samen seks fantaseert, en het is geweldig.

5. Benen zijn niet ongemakkelijk

Veel mannen geven toe dat vrouwen de rol van hun schattige goed onderhouden benen in erotische spellen onderschatten. Het moet worden gecorrigeerd! Zet iets verleidelijks op, vraag je geliefden om je kaviaar te masseren – en wees niet verrast als zijn handen hierboven bewegen.

6. Mijn lieve

Bind de ogen van een partner. Neem honing, siroop of gecondenseerde melk en breng een zoete massa aan voor verschillende punten van je lichaam. Laat de man je huidkussen dekken totdat het alle zoete punten vindt.

7. Thuis Video

Voel je als pornosterren en maak het voor de lens van de amateurvideocamera (of verwijder jezelf aan de telefoon). Het is niet nodig om deze entry op te slaan, als u bang bent dat het in de handen van anderen kan komen. Je kunt er misschien niet eens uitzien als je je video-afbeelding niet leuk vindt, of het is niet veilig om weinig licht achter te laten, zodat wat er eerder gebeurde, liever was dan het duidelijk zichtbaar was.

kamagra belgie

De zeer gedachte dat je opstijgt, blijkt.

Bonus: Hot Menu

Wie weet het beste dat je man maakt www.simplythebestbaseball.com/armodafinil-doseringsgids-50-250-mg-doses/? Hij is. Kwam naar hem een ​​selectie van links naar je favoriete seksuele tips van Cosmo en bood aan om te kiezen wat hij van deze nacht zou willen doen – je zult niet verliezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *